måndag 29 oktober 2012

Plats 24

Söndagens fiske blev inget bra för mig. Vi fick bara en lax på 69 cm. Detta medans många andra lag fiskade bra. Så vi rasade långt ner i listan och slutade på plats 24 av 78 lag.
Nya tag nästa gång.

lördag 27 oktober 2012

Nära, men ändå inte

På Kållandsöträffen ligger jag och P-A på plats 11 nu. Det får jag ju vara nöjd med med tanke på att det är nya vatten för mig. Vi fick med oss två laxar för invägning, största 5,700kg. Vi fick även en fin vildlax på +6kg som simmar vidare. Lite typisk att få en sådan på tävling. Är ju inte första gången heller..... Nya tag imorgon.
Får se vart jag fiskar. Om jag mäktar med att köra över till mina hemvatten eller om jag satsar på fiske där vi tog dem idag.

tisdag 23 oktober 2012

Bra fiske igår

Tog en förmiddastur på sjön innan jobbet igår. Riktigt bra fiske när jag väl hittade fisken. Redan innan lunch hade jag fullt i baljan. Vikt; 4,0 5,0 och 6,0kg
Hoppas flytet håller i sig till helgen då jag kör Kållandsö.




söndag 21 oktober 2012

Halvsegt.

Tog en tur på Vänern idag. Med mig var min sommargranne. Började bra direkt på morgonen. En öring på 63cm och en lax på 6,4kg. Sedan dog det ut. Tappade även en ok fisk som slet sönder vobblern. Visst var det en billig vobbler men helt ny. Inte skall krokfästena i vobblern slitas av för det??? Testade lite nya vatten inför nästa helg då jag skall deltaga på Kållandsöträffen.

lördag 13 oktober 2012

Hur ofta ger 4 gk laxar en 9:onde plats på sunnanå?

Var med på sunnanå träffen igår. Tyvärr har min vanliga teamkompis blivit sjuk så jag fick tjata med mig Micke J ut.
Vi hade ett bra fiske men det var även många fler som hade. Storleken på fisken vi fick var tyvärr inte på våran sida. Vi hade med oss 5 fiskar in för invägning. En blev bortdömd då den krymt lite under timmarna den legat, Var bara 61 cm vid kontrollmätningen. De andra var mellan 65 och 71cm.
Idag är vi inblåsta och det ser tyvärr inte så bra ut för morgondagen heller.
Var en riktigt bra dag på sjön igår. Otroligt många stora fiskar landades.

söndag 7 oktober 2012

Dagens fångst


Hur enkelt som helst.

Fiske är lätt när man väl hittar fisken.
Jag och Micke J hade planerat att fiska KM i Melleruds Trollingklubb idag. Men när vi igår fick beskedet att tävlingen var inställd pga blåst så kunde vi inte fatta det. Hur bra prognoser som helst. Så vi tog en tur ändå. Väl ute på sjön så var det otroligt segt de första timmarna. Inte nått hände. Inte änns en gädda eller någon förliten som det varit mycket av det senaste.
Men efter flera timmars letande så får vi äntligen ett kraftigt hugg som tyvärr släpte efter en liten stund. Nu hade vi hittat fisken och då började det hända saker. Dagen slutade med att vi fick med oss 4 fiskar iland. 3 laxar och en öring. Största på dryga 7kg. Hoppas fisken finns kvar på detta stället nästa helg då det är Sunnanåträffen.